Vigneti di Ettore viinintuottajaillallinen la 30.11. klo 17:00 alkaen Yläkerran Salongissa
Saamme huippuluokan viinintekijän vieraaksi! Gabriel ja Chiara Righetti tulevat maistattamaan valmistamiaan
laadukkaita Italian Valpolicella Classico alueen viinejä. Kummisedän keittiö on valmistellut neljän ruokalajin illallisen herkullisille viiniparituksille.
Italian arvotettu Guide de L’Espresso palkitsi kesäkuussa 2023 Gabriel Righettin parhaana Italian alle 40-vuotiaana viinitekijänä.
Illallisen viinit:
- Valpolicella Rose IGT 2022
- Mazal IGT 2023
- Valpolicella Classico Superiore Pavajo DOC 2019
- Valpolicella Classico Ripasso DOC 2019
- Valpolicella Classico Recioto 2018
Illanmenu ja viinit:
Tervetuliaismalja:
Valpolicella Rose IGT 2022
****
Maa-artisokkokeittoa (L,G)
Mazal IGT 2023
****
Jänistortelliini (L)
Valpolicella Classico Superiore Pavajo DOC 2019
****
Savustettua ankanrintaa, selleriä ja vadelmaa (L,G)
Valpolicella Classico Ripasso DOC 2019
****
Suklaata, suolakinuskia ja karpaloa (L,G)
Valpolicella Classico Recioto 2018
Neljän ruokalajin menu sekä viiden viinintasting annokset:
90,-/hlö
Arvioitu aika illalliseen noin 3,5h
Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittaudu heti tai viimeistään maanantaina 18.11.2023!
KYSYMYKSET JA VARAUKSET
ravintola@kummiseta.fi
017 369 9880
Näin varaat Quandoo-palvelusta viini-illan:
Kummiseta.fi » Varaa pöytä » Valitse henkilömäärä 2-8 » Valitse päivä: 30.11. » Valitse kellonaika 17:00 » Viesti ravintolalle: Amarviini-illallinen + erikoisruokavaliot
Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot ennakkoon.